حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2982×
از آزادی ۱۲ زندانی تا ساخت مرکز درمانی واشتغالزایی
۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
شناسه : 792
بازدید 113
7
حجت‌الاسلام محمد تقی حسینی پور،برگزیده مهرواره محل حجت‌الاسلام حسینی پور امام جماعت مسجد علی ابن ابیطالب روستای ساغروان شهرستان مشهد است. امام جماعتی که کارهایش منحصر به‌کارهای عبادی نمی‌شود.
ارسال توسط :
پ
پ

به‌راستی امام محله است و هر موقع و هر جا نیاز باشد قدم پیش می‌گذارد و مشکل مردم محل را حل می‌کند. آزادی ۱۲ زندانی در ماه مبارک رمضان، راه‌اندازی کارگاه اشتغال زنان سرپرست خانوار و جوانان و تهیه و توزیع ۸۰ هزار پرس غذا در ماه مبارک رمضان و تأمین ۷ میلیارد تومان برای ساخت و راه‌اندازی مرکز درمانی روستا از نمونه کارهای این منتخب مهرواره محله همدل است.

مشکلات محله ما

حسینی پور با اشاره به اینکه اولویت ما روستای ساغرون است اما همه ۲۲ روستای اطراف را هم ازلحاظ خدمات فرهنگی و اجتماعی پوشش می‌دهیم می‌گوید:«از سال ۱۳۹۶ وارد ستاد حاشیه شهر شدم. اولین کاری که ما کردیم با اشخاص نخبه ارتباط گرفتیم تا به‌وسیله آنها بر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه واقف بشویم. جلساتی با نخبه‌ها داشتیم یکسری مشکلات و دغدغه‌هایی این بزرگان داشتندکه ما در این مسائل ورود می‌کردیم و کاری که از دست ما برمی‌آمد در حوزه‌های مختلف انجام دادیم. مهرواره محله همدل بهانه‌ای شد که مجدداً اینها را گرد هم بیاوریم و یک جمع‌بندی برای منطقه داشته باشیم و قدم –های مثبت را ریشه‌ی برداریم. در این جلسات یکسری مشکلات به‌عنوان آسیب در منطقه مطرح شد ازجمله خریدوفروش مواد مخدر، زنان سرپرست خانوار، طلاق و مسئله درمان.»

راه اندازی مجتمع فرهنگی، اجتماعی ودرمانی

در جلساتی که با نخبه‌های منطقه داشتند به این نتیجه می‌رسند که باید مسئله‌ای که از همه ریشه‌ای‌تر است حل کنند تا بقیه مشکلات را پوشش بدهد. نهایتاً به راه‌اندازی یک مجتمع فرهنگی، اجتماعی و درمانی در منطقه می‌رسند که این مجتمع هم کارهای مربوط به اشتغال و معیشت را انجام بدهد هم کارهای آسیب‌های اجتماعی و درمانی را پوشش بدهد. حسینی ادامه می‌دهد:«جلساتی تشکیل شد و خیرین را دعوت کردیم بزرگواران قطعه زمینی را در جنب مسجد به این کار اختصاص دادند. به دانشگاه علوم پزشکی خراسان مراجعه کردیم که چنین طرحی داریم آنها تاییدکردند از جهت امکانات درمانی منطقه امکاناتش کم است اما گفتند ما به‌هیچ‌وجه نمی‌توانیم به شما کمک کنیم. شما بروید از ظرفیت مردم استفاده کنید و کار را شروع کنید. جلساتی برگزار شد و خیرین آمدند و قبول کردند که این مجتمع را کنار مسجد بسازیم. قیمت زمین بالغ‌بر یک میلیارد است و ساخت سازش بالای ۴-۵ میلیارد هزینه می‌برد. مهم‌تر از ساخت‌وساز بحث تجهیزاتش است. بحث ساخت ساز را گروه‌های جهادی قبول کردند والان در مرحله ساخت ساز است و قول دادند در طول یک سال تحویل ما بدهند. ان شاالله بعد از اتمام ساخت‌وساز به تجهیز کردنش هم اقدام می‌کنیم.»

آزادی زندانیان

بارها پیش می‌آمد که خانواده‌هایی به حسینی‌پور مراجعه می‌کردند که مرد یا یکی از اعضای خانواده به دلایل جرائم غیر عمد و گاهی برای مبالغ ناچیز سال‌ها در زندان بود و زن و بچه‌های او به‌نوعی بدون سرپرست و نان‌آور مانده بودند. حسینی پور با کمک خیرین مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان پول جمع می‌کند و با رایزنی‌هایی که با زندان مشهد می‌کند زمینه آزادی ۱۲ زندانی غیر عمد فراهم می‌شود. او تعریف می-کند:«شاید باور نکنید در بین این زندانی‌ها فردی بود که به دلیل مبلغ ۴۵۰ هزار تومان در زندان بود. آزادی این ۱۲ زندانی یک جوی در مشهد به وجود آورد که خیرین اعلام آمادگی کردند که هرچه زندانی غیر عمد زیر ۵ میلیون تومان باشد آزاد کنند. متأسفانه سازمان زندان‌ها زیاد همکاری نکرد و این طرح به نتیجه نرسید.»

احساس مسئولیت

به گفته حاج‌آقا حسینی‌پور یکی از کسانی که باعث شده است با توان زیاد وارد این فعالیت‌ها شوند حضور همیشگی و پیگیری‌های جهادی دبیر ستاد حاشیه شهر حاج‌آقا حسینی است. می‌گوید:«ما سراغ نداریم مسئولی در رده‌های بالا این‌قدر دغدغه‌مند باشد و خودش این‌طور میدانی وارد شود و پیگیر کارها و قضایا و حل مشکلات باشد. دلسوزی‌ها و پیگیرهای ایشان باعث شد توان ما چند برابر شود. اینکه ایشان در تمام مسائل میدانی حضور دارند و از نزدیک کارها را رصد می‌کنند و مشاوره‌های لازم می‌دهند به ما انگیزه می‌دهد. گاهی هم اگر مشکلی در رابطه با نهادهای دولتی باشد با رایزنی‌های ایشان برطرف می‌شود».

لبخند نوعروس

به گفته حسین‌پور در این کار خاطره شیرین زیاد است. زوجی که چ ۸ سال از عقد گذشته و توان سرزندگی رفتن نداشتند وقتی به ما مراجعه کردند با توجه به تاریخ عقد شبهه ایجاد می‌شد که نکند حرفشان واقعیت نداشته باشد و چون شنیدن ما این خدمات را می‌دهیم آمده‌اند برای استفاده از خدمات این ادعاها را می‌کنند. اما وقتی تحقیق کردیم و متوجه مشکلات در زندگی‌شان شدیم. مشکلاتی که ۸ سال مانع این شده بود که یک زن و شوهر جوان عقد کرده، نتوانند سرزندگی‌شان بروند. وقتی توانستیم اقلام موردنیازشان را تأمین کنیم و به آنها بدهیم لبخندی که روی لب‌هایشان نشست برای همیشه در خاطر ما است. یادتان باشد هر موقع مشکل مؤمنی را حل کنی و لبخند رضایت بر لبانش بنشانی این کار شما رضایت خدا و معصومین را در پی دارد »

دغدغه درمان

از حسینی پور سؤال می‌کنیم اگر جایزه ۲۰۰ میلیونی مهرواره محله همدل را ببرید چکار می‌کنید؟ پاسخ می‌دهد:«دغدغه من بحث مجتمع درمانی و بحث معیشتی ساکنین منطقه است. ان شاالله اگر این جایزه روزی ما شود سعی می‌کنیم کاستی‌های این حوزه ر ا برطرف کنیم.»

**

برگزیده مهرواره محله همدل در یک نگاه

نام و نام خانوادگی: حجت‌الاسلام محمد تقی حسین پور
استان: خراسان رضوی
مسئله ثبت‌شده: نگرانی از سرنوشت خانواده زندانیان و اشتغال

اقدام:

۱-آزادی ۱۲زندانی در ماه مبارک رمضان
۲-راه اندازی کارگاه اشتغال زنان سرپرست خانوار و جوانان
۳-تهیه و توزیع ۸۰ هزار پرس غذا در ماه مبارک رمضان
۴- تامین ۷ میلیارد تومان برای ساخت و راه اندازی مرکز درمانی روستا از طریق خیرین
۵- تشکیل کارگروه نخبگانی متشکل از ۱۲ نفر و مشارکت ۷۰ نفر از اهالی روستا

اگر می‌خواهید به حجت‌الاسلام محمد تقی حسین پور رای بدهید کد۱۸را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۱۲ ارسال کنید

نویسنده: فاطمه شعبانی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.