به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی میناب ، حجت الاسلام اکبر سلیمی امام روستای زمیندر بخش سندرک شهرستان میناب در شب میلاد دخت بنی مکرم اسلام بیان داشت: حضرت فاطمه (س) بانويي در اوج تقوا و ولايتمداري، اوج محبت و عاطفه و همسرداري و همسايه داري بود.
وی در ادامه به بیان سیره فاطمی پرداخت و گفت: حضرت زهرا (س) الگوی ساده زیستی بودند، ایشان در حالی که خواستگاران بسیار متمول و سرمایه داری داشتند، ولی به خاطر اهمیت دادن به اخلاق، ایمان و اولویت دادن این دو ویژگی مهم با امام علی (ع) ازدواج کردند. در روایات آمده است روزی سلمان حضرت زهرا (س) را دیدند که چادری ساده و وصله خورده به سر کرده است. در آن حال با تعجب عرض کرد کجا هستند دختران کسری و قیصر روم؛ آنها که لباس زربافت به تن دارند و بر قصرها و تختها مینشینند؛ تا ببینند دختر پیامبر چه زندگیای دارد. حضرت زهرا (س) پاسخ دادند: «یا سَلْمَانُ انَّ اللَّهَ ذَخَّرَ لَنَا الثِّیابَ وَ الْکرَاسِی لِیوْمٍ آخِرٍ»؛ای سلمان خداوند آن لباسها و تختها را برای جهان آخرت ما ذخیره ساخته است.
سلیمی افزود:نبی مکرم اسلام(ص)، تعبیرات بلندی در مدح حضرت فاطمه زهرا(س) داشتهاند که نشاندهنده جایگاه والای ایشان است
وی تصریح کرد: اگر معیارهای انتخابهای حضرت زهرا(س) را به درستی بنگریم و به خوبی به آنها توجه کنیم، آنگاه میتوانیم مدل درستی در زندگی داشته باشیم و انتخابهای ما نیز بر اساس شاخصهای صحیح باشد.
امام روستای زمیندر با اشاره به ساده زیستی حضرت فاطمه اشاره کرد و گفت:ساده زیستی یکی از ویژگی های حضرت فاطمه زهرا (س) بود. ایشان با آنکه فرزند پیامبر بودند و همسر امیرالمومنین حضرت علی (ع) می توانستند از بهترین امکانات استفاده بکنند اما در خانه ای ساده زندگی می کردند و ساده زیستی را روش و شیوه زندگی خود انتخاب کرده بودند. عفاف و حجاب از دیگر ویژگی های اخلاقی حضرت فاطمه زهرا بوده است، به گونه ای که حتی در مقابل فرد نابینا نیز حجاب خود را رعایت می کردند. در جامعه امروز مردم باید ساده زیستی، قناعت و رعایت عفاف و حجاب را سرلوحه زندگی خود قرار دهند تا بتوانند زندگی توأم با آرامش، موفقیت و با سعادت در دنیا و آخرت داشته باشند.
ثبت دیدگاه