وی افزود: برای دستیابی به این هدف ناگزیریم که نرمافزارهای فرهنگی و اجتماعی را در قالب پویشهایی مانند پویش محله همدل و محله اربعینی برگزار کنیم تا هم افزایی و همگرایی در بستر محلات افزایش یابد و بتوانیم حکمرانی محله محور را در موضوعات مناسبتی تمرین کنیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرلنگه با بیان اینکه عاشورا و اربعین دو نقطه رشد دهنده برای انسانها و جوامع است، ادامه داد: باید فرهنگ اربعین را با ترجمه درست در قالب محلات پیادهسازی کنیم تا بتوانیم به محله اسلامی دست پیدا کنیم.
خلیفاوی بیان کرد: محله اسلامی محلهای است که اهل مقاومت باشد و بتواند نسبت خود را با گزارههای اسلامی مشخص کند؛ این نوع محله در ایام عید غدیر تبدیل به محلهای همدل جهت برپایی میهمانی غدیر میشود و در ماه محرم و صفر نیز پای کار اربعین بیاید و برای نشر و نهادینهسازی معارف اهل بیت علیهم السلام دغدغه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه به الگوی حکمرانی محله محور تاکید شده است، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد هدایت پیشتازان چنین الگویی هستند و خوشبختانه ضرورت چنین موضوعی در نظام برنامه ریزی کشور نیز دیده شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه تاکید کرد: یکی از محورهای طرح «محله اربعینی» ارزیابی و پایش مساجد بر اساس فعالیتها و ظرفیتها است که طی این ارزیابی مساجد به چند دسته شامل الگو، شاخص، پویا، فعال و دایر دسته بندی میشوند.
ثبت دیدگاه