به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، عاطفه سعیدینژاد، مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، صبح امروز، ۱۶ اسفندماه، در نشست هماندیشی، پایش و توانمندسازی بانوان فعال در نهضت پیشرفت استان هرمزگان، با بیان این مطلب که در منظوفه فکری امام(ره) و مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) زنان رهبران این نهضت هستند اظهار کرد: امیدوارم هرمزگان یکی از استانهای آزمایشی ما برای پیگیری طرح نهضت پیشرفت بانوان باشد. ما از امام(ره) و مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) یاد گرفتیم که زنان رهبران این نهضت هستند.
وی افزود: در بیانات مقام معظم رهبری آمدهاست که: «اگر زنان نبودند این انقلاب بدین گونه معجزهآسا پیروز نمیشد». ما در طرح «نهضت پیشرفت بانوان» به دنبال اثبات ظرفیت بانوان در حل مسائل کشور هستیم. به فرموده حضرت آقا، اگر بخواهیم همه مقاصد و آمال ملت ایران را در یک کلمه خلاصه کنیم آن کلمه، پیشرفت است.
مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: ما در این نهضت به دنبال حل مسئله کلیدی انفعال زنان مذهبی و در قدم بعدی، انفعال زنان عامه ایرانی هستیم. ریشه این انفعال، مسئولیت زدایی از مردم و اختلال در عقلانیت نخبگان و مدیران کشور است. حل مسئله انفعال، منجر به حل بسیاری از مسائل کشور خواهد شد.
سعیدینژاد یادآور شد: ظرفیت ما محدود و با مسائل متعددی رو به رو هستیم و باید انتخاب کنیم که کدام مسئله، مسئله راهبردی ما است و در حل همان مسائل راهبردی، نیاز به یک نقشه کلان از وضعیت آن مسئله و دیدن ظرفیتهای مهم در حل آن داریم.
وی افزود: مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در بیانیه گام دوم انقلاب در بهمن ۹۷ بحث پیشرفت را خیلی جدی مطرح و حدود ۵ ماه بعد در خرداد ۹۸ بحثی را تحت عنوان شکلدهی جریان حلقههای میانی، عنوان کردند. شکلدهی جریان حلقههای میانی، نظریه مقام معظم رهبری برای شکلدهی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفته بود.
مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در کشور ظرفیتهای متعددی در استانهای مختلف برای حل مسائل کشور وجود دارد اما متأسفانه هستههای آتش به اختیار که شکل گرفتند نتوانستهاند حل مسئله کنند هرچند موفق به تاثیر در قشر مذهبی شدهاند.
سعیدینژاد افزود: اگر بخواهیم الگوها در مقیاس ملی توسعه پیدا کند، باید با شکلدهی حلقههای میانی، جریان فعالان فرهنگی، اجتماعی و تربیتی کل کشور را به همافزایی برسانیم.
وی ادامه داد: هدف ما این است که مقدمات شکلگیری حلقه میانی و نهضت پیشرفت بانوان و لوازم آن را آماده کرده و نقش استان هرمزگان در آن را تعریف کنیم. خیلی از اتفاقات فرهنگی، از برگزاری هیئتها تا همایشها و نشستها با کارهایی که ما برای شکلدهی حلقه میانی نیاز داریم، تفاوت دارد. کار ما این است که ذائقه و ذوق فرهنگی افراد را به سمت انجام اتفاقات مهم فرهنگی مبتنی بر حل نیازهای جامعه و داشتن الگوی زندگیبخش برای زنان جامعه، سوق دهیم.
مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: باید برای خود ایجاد آمادگی کرده و در نوع نگاهمان به طراحی اتفاقات فرهنگی، تفاوت ایجاد کنیم و در دایره فعالیتهای فرهنگی به نیاز روز جامعه توجه کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونا، مجازی شدن، یکی از لوازم مهمی زندگی امروز شده و ما باید سریعاً در زیرساختهای فضای مجازی، دست برتر خود را رو کنیم.
سعیدی نژاد تصریح کرد: قشر مذهبی هنوز بهواسطه ارتباط با شبکه نظام دینی به خصوص در ایام خاص با قشر مبلغین ارتباط دارد و از این طریق، میتوانیم خیلی از پلتفرمها را به جایگاه اول برسانیم. امروز زیرساخت های ارتباطی به راحتی میتوانند به وسیله همین شبکه اتصالی قشر مذهبی شناخته شوند و این مهمترین ظرفیت ما است.
ثبت دیدگاه