به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، حجتالاسلام رضا عزت زمانی «معاون امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی » پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ در جمع روحانیون مستقر و امامان محله و روستای اصفهان اظهار کرد: وسعت کارها و فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی به وسعت فضاهایی است که مرتبط با فعالیتهای فرهنگی، تبلیغی و مذهبی است.
وی با بیان اینکه این امور فعالیتها باید با جدیّت روحانیون مستقر در مناطق مختلف پیگیری شود، گفت: همه باید شاهد تأثیرات فعالیتهای روحانیون مستقر بهصورت ملموس و محسوس باشند.
معاون امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: یکی از اقدامات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، توجه به فعالیتهای سازنده و اثرگذار در فضای مجازی است چرا که اکنون قریب به ۵۰ میلیون کاربر ایرانی در این فضا فعالیت دارند که اغلب آنها را قشر جوان و نوجوان شامل میشود.
وی با تاکید بر اینکه نوجوانان و جوانانی که در فضای مجازی حضور دارند در معرض آسیبها و ناملایمات این فضا قرار خواهند گرفت، گفت: باید برای این قشر از جامعه در این فضای مجازی برنامهریزی ویژهای صورت گیرد.
حجتالاسلام عزت زمانی عنوان کرد: در مسئله حاشیهنشینی و کاهش آسیبهای اجتماعی هنوز نگاهی که باید به اهمیت روحانیون مستقر در این مناطق داده شود نمیشود و وقت زیادی از ما صرف تبیین این اهمیت میشود.
وی ابراز کرد: ما معتقدیم یک امام محله نباید همه تخصصها را داشته باشد، ولی نقش اصلی امام محله این است که زمینهساز شکوفاشدن استعدادهای محلهها شود؛ یک روحانی زمانی به معنای واقعی امام محله محسوب میشود که در درجه اول ضریب نفوذ خوبی در محله داشته باشد و با هماهنگی و مردم محلات ظرفیتهای محلات را ساماندهی کند، مثلاً از طریق باشگاه ورزشی و همراهی با آحاد مردم، جوانان را به سمت مساجد جذب کند.
معاون امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه ما متوجه مشکلات معیشتی روحانیون مستقر هستیم و میدانیم امام محلهای که در کف میدان است باید با دست باز اقتصادی حرکت کند، بیان کرد: در نظام امامت محله، معتقدیم که اگر کسی خوب رسالت خویش را انجام دهد و تخصص لازم را کسب کند، اغلب مسائل اقتصادی آن تأمین خواهد شد.
وی اظهار داشت: سند ملی مسجد بهزودی آماده میشود و امید که این سند یک میثاق نامه مشترک بین دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات و معضلات روحانیون مستقر باشد.
حجتالاسلام عزت زمانی گفت: ما منعی برای تجهیز و تقویت مباحث آموزشی روحانیون مستقر در استانها نداریم و آمادگی کامل خودرا به منظور ارتقا روحانیون بهویژه در بحث فضای مجازی اعلام میداریم.
وی با صحیح دانستن انتقاد تشتت در اعلام سایت های مختلف از سوی سازمان تبلیغات اسلامی به روحانیون مستقر گفت: این تشتت ما را هم آزرده میکند ولی حقیقت این است که هر سایت کارکرد خود را دارد، گرچه به دنبال آن هستیم که همه سایت ها در یک آدرس اینترنتی تجمیع شوند.
معاون امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: توانمندسازی روحانیون و مبلغین را وظیفه خود می دانیم، گرچه این رسالت اصلی برعهده حوزه های علمیه است و باید حوزه های علمیه در راستای مهارت افزایی تبلیغی طلاب و روحانیون بیش از پیش اقدام کتند.
وی تاکید کرد: امام محله و مبلّغ مستقر نباید صرفاً یک امام جماعت مسجد باشد و حیطه وظیفه خود را منحصر به یک اقامه نماز جماعت کند، بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی تمام تلاش خود را میکند که این رویکرد را تغییر دهد و مبلغین مستقر را به معنای حقیقی به یک امام محله همه جانبه تبدیل شود.
در ابتدای این جلسه، برخی از مبلغین در بیان نقطهنظرات و پیشنهادات خود با معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی به تقویت مهارت های تبلیغی و آموزش به روز در عرصه فضای مجازی، معرفی کانالهای مناسب جهت تبلیغ تاکید کردند.
شبکه سازی موثر فی مابین مبلغین مستقر، توجه به مشکلات اقتصادی مبلغین و ادامه طرح های موفق تبلیغی گذشته و ممانعت از رهاشدگی طرح ها از دیگر نظرات روحانیون بود.
ثبت دیدگاه