حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
مشکلات مسجد؛ زخمی که همچنان نیاز به مداوا دارد
۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۲۰
شناسه : 22271
بازدید 120
7
حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده: نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با مدیرعامل بنیاد هدایت و مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان: مشکلات و مسائل مسجد را به زخمی توصیف کرد که همچنان نیاز به مداوا دارد؛ باید یکی از ارگان‌ها مسئولیت امور ائمه جماعات و حمایت از آن‌ها را به عهده بگیرند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت، در سفر خود به استان هرمزگان با حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در این استان، دیدار و گفت‌وگو کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: مسئله مسجد یکی از مشکلاتی است که دغدغه بسیاری از صاحب نظران است. زخمی است که همچنان مداوا نشده است.
امام جمعه بندر عباس، انقلاب اسلامی را مولود مساجد دانست و گفت: نظام جمهوری اسلامی سهم خودش را نسبت والد خود ادا نکرده است. همه ما به این امر واقفیم. رهبر انقلاب نسبت به این امر دغدغه مند بودند و شخصا به این امر ورود کردند. بسیاری از نهادها طرح‌هایی را تهیه کردند اما این طرح‌ها نظر ایشان را تأمین نکردند.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده با بیان این‌که سازمان تبلیغات اسلامی باید بعد نرم افزاری مسجد را به عهده بگیرد، تأکید کرد: ما برای اداره مساجد نیاز به تشکیلات عریض و طویل جدید نداریم و باید از ظرفیت‌های سازمان های موجود بهره ببریم.

وی گفت: یکی از مشکلاتی که ما در حوزه مسجد داریم موضوع امام جماعت است. باید یکی از ارگان ها مسئولیت امور ائمه جماعات و حمایت از آن ها را به عهده بگیرند.

استفاده از ۶۰ قالب آموزشی برای توانمندسازی امامان محله
حجت الاسلام میرمحمدیان در این دیدار به دغدغه‌های مبلغین در دهه ۹۰ اشاره و عنوان کرد: بیشترین دغدغه مبلغین در این دهه کاهش آسیب های اجتماعی، پیشرفت منطقه ای، تحول اجتماعی و نظایر این ها بود.
مدیرعامل بنیاد هدایت ادامه داد: عمدتا حل این مشکلات با استفاده از مدل های غربی اتفاق می افتاد، در حالی که این مدل ها به نتیجه نرسیده و حالا کلام آخر غربی‌ها این است که می گویند ما باید به توسعه انسانی دست پیدا کنیم. این همان تعبیر دینی است که می گوید«إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ». غربی‌ها برای این کار از مدل تسهیل گیری استفاده می کنند که هیچکدام از این مدل های غربی موفق نبوده است.
وی گفت: ایده ما در این خصوص مدل امامت است. این در حقیقت در برابر مدل های غربی نظیر تسهیل گری است؛ مدل امامت در مقابل مدل های غربی نظیر ولایت فقیه نسبت به دموکراسی است.
حجت الاسلام میرمحمدیان با اشاره به پیاده سازی ایده امامت به‌وسیله سازمان تبلیغات اسلامی، بیان کرد: باید در این کار سازمان های دیگر هم درگیر می شدند. در همین راستا هم شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در مسئولیت تدوین سند ملی مسجد را به ما سپرد.
مدیرعامل بنیاد هدایت به مشکلات اساسی مساجد پرداخت و عنوان کرد: راه حل رفع مسائل مسجد تعیین متولی واحد برای مساجد بود.
وی تولید دانش، توانمند سازی امامان و گفتمان سازی ادبیات امامان مساجد را سه وظیفه هم بنیاد هدایت برشمرد و گفت: بسته‌های توانمندسازی متعددی را برای امامان تهیه و در استان ها ارائه کردیم. قالب‌های متعددی برای توانمندسازی تولید شد. توانمندسازی فقط به صورت کلاس نیست و ۶۰ قالب برای توانمندسازی ارائه شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.