حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون در راستای ترویج فرهنگ زکات
۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۷:۳۷
شناسه : 4915
بازدید 259
5
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور تأکید کرد: مدیرکل امور اجرایی زکات کشور بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون و مبلغین در راستای ترویج فرهنگ زکات را امری ضروری دانست.
ارسال توسط : نویسنده : روح الله رسولی
پ
پ
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام محمدطاها مهری، مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، ظهر امروز، ۲۸ مهرماه، در نشست بررسی همکاری‌های مشترک اداره کل کمیته امداد و اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ زکات، اظهار کرد: فریضه الهی زکات در آیات و روایات و تأکیدات دین مبین اسلام از جایگاه بالایی برخوردار است.

وی افزود: زکات به عنوان یک نظام مالی اسلامی و یک شاخص نظام ساز برای ما به عنوان متولیان امر زکات بسیار مهم و ارزشمند است. تا جایی که مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در پیام حکیمانه خود به همایش زکات در سال ۹۶ پس از آنکه فرمودند ما مسئولان نظام اسلامی باید زکات را سرلوحه کار خود قرار دهیم، می‌فرمایند که ما باید از اهمال و کم‌کاری نسبت به زکات به عفو و بخشش و رحمت الهی پناه ببریم.

مدیرکل امور اجرایی زکات کشور تصریح کرد: ما به عنوان سربازان مکتب امام جعفر صادق(ع) وظیفه تبیین معارف اسلامی را برای مردم داریم و حتماً فریضه الهی زکات یکی از آن فرایض با اهمیت و ارزشمند است و علاوه بر آن یک وظیفه حاکمیتی و تشکیلاتی نیز داریم. سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک عضو مؤثر از اعضای شورای عالی زکات در قانون جمهوری اسلامی است.

مهری عنوان کرد: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) که فرمودند شما موظف به نهضت احیا، ترویج و تبلیغ و فرهنگ‌سازی زکات هستید، در شورای عالی زکات تصویب شد که کمیته فرهنگ‌سازی و تبلیغ نیز در استان‌ها به ریاست مدیران کل تبلیغات اسلامی استان‌ها ایجاد شود.

وی بیان کرد: تفاهم‌نامه‌ای در سال گذشته بین سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور منعقد شد تا ما از ظرفیت روحانیون مستقر و هجرت در جهت امر تبلیغ استفاده کنیم. با توجه به اینکه روحانیون مستقر در روستاها و محلات دچار مضیقه هستند، می‌توانیم از این تفاهم‌نامه هم برای فرهنگ‌سازی و تبلیغ زکات استفاده کنیم و هم بخشی از مشکلات معیشتی این عزیزان را از طریق بودجه‌های اجرایی که به استان داده می‌شود، رفع کنیم.

مدیرکل امور اجرایی زکات کشور اضافه کرد: نیاز است که حداقل هر شش ما یک بار آماری از میزان زکات جمع‌آوری شده و  اینکه در کجا هزینه شده اعلام شود. ائمه جماعات و مبلغین برتر در حوزه زکات هرساله باید مورد تقدیر و تشویق قرار بگیرند. از ظرفیت مبلغین ویژه نیز باید در این زمینه بهره گرفته شود.

مهری اظهار کرد: اگر هم‌افزایی در امر فرهنگ‌سازی زکات صورت بگیرد، می‌شود قدم‌های خوبی در این زمینه برداشت. هرچه بیشتر برای زکات قدم برداریم ثواب بیشتری در این راستا نصیب ما می‌شود و هر یک خرمایی که بیشتر جمع‌آوری شود، خرمای بیشتری به یک مددجو می‌رسد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.