حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
ضرورت پرداختن دستگاههای فرهنگی به مقوله جهاد تبیین
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
شناسه : 9309
بازدید 160
9
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد ؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیفایی تاکید کرد: جهاد تبیین را گاها با جهاد توجیه اشتباه می گیرند لذا جهاد تبیین به معنای پوشاندن ضعف ها و ناکارآمدی ها نیست بلکه دیدن یک سطح بالاتری از مسأله است و ضرورت دارد دستگاه‌های فرهنگی به طور جدی به مقوله جهاد تبیین بپردازند.
ارسال توسط : نویسنده : زینب شکوه
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان ، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی سیفایی مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر فضاسازی مناسب شهری در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: می‌بایست شهر حال و هوای ماه مبارک رمضان به خود بگیرد لذا انجام فضاسازی سطح شهر از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی مبارک رمضان را یکی از بهترین فرصت ها برای جهاد تبیین دانست و از علما و روحانیون خواست پرچم جهاد تبیین را که یک درخواست قرآنی و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است برافراشته نگه دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفایی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین از دیدگاه مقام معظم رهبری افزود: این موضوع آن چنان حایز اهمیت است که ایشان به کرار از این نوع جهاد یاد کرده و مورد تاکید مکرر قرار داده اند لذا باید جدای از سایر مسائل به آن نگریسته و پرداخته شود.

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی همچنین تاکید کرد: جهاد تبیین را گاها با جهاد توجیه اشتباه می گیرند درحالی که جهاد تبیین به معنای پوشاندن ضعف ها و ناکارآمدی ها نیست بلکه دیدن یک سطح بالاتری از مسأله است لذا ضرورت دارد دستگاه‌های فرهنگی به طور جدی به مقوله جهاد تبیین بپردازند.

وی تصریح کرد: خداوند در سوره مبارکه احزاب که بعد از جنگ احزاب نازل شده است و ناظر بر اتفاقاتی است که در این جنگ رخ داده است، جهاد تبیین سنگینی داده و جنس چگونه تبیین کردن را برای ما روشن کرده است. خداوند در آیه ۱۰ سوره احزاب فرموده است : «إِذْ جاؤُکُمْ مِنْ فَوْقِکُمْ وَ مِنْ أَسْفَلَ مِنْکُمْ وَ إِذْ زاغَتِ الْأَبْصارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَناجِرَ وَ تَظُنُّونَ بِاللَّهِ الظُّنُونَا «۱۰»گاه که دشمنان از بالا و پایین (شهر) شما به سراغتان آمدند (و مدینه را محاصره کردند)، و آن گاه که چشم‌ها (از ترس) خیره شده بود و جان‌ها به حنجره‌ها رسیده بود، و به خداوند گمان‌هاى (بدى) مى‌بردید.» لذا قرآن کریم در این آیه به خوبی تبیین کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفایی در ادامه ضمن تفسیر آیات سوره احزاب به اهمیت جهاد تبیین پرداخت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.