حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 3 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2999×
ساماندهی فعالیتها و عدم موازی کاری نهادها، مطالبه جامعه قرآنی است
۱۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۷:۵۶
شناسه : 1969
بازدید 229
17
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم حجت‌الاسلام اخوان صباغ گفت: سیاستگذاری و راهبری صحیح و عالمانه دستگاه‌های متولی و نظارت دقیق بر حسن اجرای فعالیت‌ها از شئون فعالیت‌های قرآنی آینده برای توسعه فرهنگ قرآنی است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، اهمیت فعالیت‌های قرآنی در جامعه اسلامی واضح است. از آنجایی که انقلاب اسلامی بر مبنای فرامین قرآنی شکل گرفته است جایگاه پیاده سازی دستورات الهی در سطح جامعه از دغدغه‌های اصلی مسئولان شد. بر همین اساس دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی متولی توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور شدند. دولت‌ها نیز هر کدام به سهم خود تلاش کرده‌اند تا نقشی در این زمینه داشته باشند که متأسفانه با وجود انتظارات این نقش به درستی ایفا نشده است. در دولت جدید و در حالی که معاونت قرآن و عترت چشم به راه حکم انتصاب متولی تازه و جدید خود مانده؛ جامعه قرآنی به بیان برخی کاستی‌های موجود در عرصه امور دینی و قرآنی پرداخته است.

در همین راستا حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از نیازهای اساسی و از عوامل مؤثر در موفقیت جامعه اسلامی در هر مقطعی، رویکرد قرآنی و مذهبی در آن جامعه است که متأسفانه در دولت‌های مختلف و در طول بیش از ۴ دهه از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی مغفول واقع شده و با وجود توصیه‌ها و تأکیدات جدی امامین انقلاب اسلامی مبنی بر اهتمام جدی مردم و مسؤولین به امر قرآن کریم، توسعه و ترویج فرهنگ و معارف قرآنی در طول این سال‌ها از جایگاه ویژه ای در دولت‌های گذشته برخوردار نبوده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که اگر رویکرد دولت در جهت اهداف و دستورات الهی در قرآن کریم پایه ریزی شود و الگو و خط مشی قرآنی در دولت نهادینه شود، بسیاری از مسائل و معضلات فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی به راحتی حل و فصل خواهد شد.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اظهار داشت: ساماندهی فعالیت‌های قرآنی و عدم موازی کاری در دستگاه‌ها و نهادهای متولی امر قرآن کریم که باعث هدر رفت انرژی و توان کاری دستگاه‌ها و مغفول قرار گرفتن اکثر فعالیت‌های مؤثر شده و اثرات منفی آن همواره در جامعه ملموس است یکی از مطالبات جامعه قرآنی است.

حجت‌الاسلام اخوان صباغ ادامه داد: سیاستگذاری و راهبری صحیح و عالمانه دستگاه‌های متولی و نظارت دقیق بر حسن اجرای فعالیت‌ها از شئون فعالیت‌های قرآنی آینده برای توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی است.

وی در پایان گفت: علاوه بر این ها حمایت و توسعه همه جانبه فعالیت‌های قرآنی مردم نهاد در کشور که از ارکان مهم فعالیت‌های قرآنی به شمار می‌رود همواره چالش اساسی و یکی از بزرگترین خلاءهای موجود در کشور بوده که امید آن داریم در دولت جدید و با مشارکت، همکاری، همدلی و تعامل بیشتر مسئولین و دست اندرکاران جامعه قرآنی این مشکلات مرتفع گردد و جامعه اسلامی با تمسک به قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) روز به روز بالنده‌تر و با امید و باور بیشتری به سوی اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بر دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.