حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
دومین نشست کمیته فضای مجازی عفاف و حجاب در بندرعباس برگزار شد
۲۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۹:۳۹
شناسه : 16022
بازدید 187
7
دومین نشست کمیته فضای مجازی عفاف و حجاب در بندرعباس با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری و سایر کارشناسان فرهنگی ادارات برگزار شد.
ارسال توسط : نویسنده : رسولی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت الاسلام حقانی در نشست کمیته عفاف و حجاب که با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری و سایر کارشناسان فرهنگی ادارات برگزار شد، اظهار داشت: در برخورد با پدیده بدحجابی باید برنامه ریزی شده و اصولی کار کرد و همه متولیان فرهنگ باید در این راستا سهیم باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان عنوان داشت: در توسعه فرهنگ حجاب، بایستی میان فعالیت های فرهنگی هماهنگی و هم سویی وجود داشته باشد، برنامه ها و اقدامات به عمل آمده به صورت پی گیر تحت نظارت و اشراف ادارات ذیربط قرار گیرد.

وی افزود: باید در تحقق عفاف و حجاب از روش های نوین و ابزارهای روز در جامعه و از فضای مجازی به نحو مطلوبی بهره برد و فضای مجازی در این روزگار، به سبب غلبه فضاها و محتواهای ناسالم و غیرعفیفانه بر محیط و مطالب سالم و مفید، ناامن و پُرمخاطره است و نمونه های بسیاری از انسان های عفیف و محجوب را می توان یافت که با حضور در این فضا، از دایره عفت و حجاب خارج شده اند و بایستی در فضای مجازی با راه اندازی پایگاه های گوناگون به مسئله عفاف و حجاب پرداخته و محتواهای مختلفی درباره آن عرضه شود.

وی عنوان داشت: نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یکی از ضرورت های باورهای دینی مستلزم برنامه ریزی صحیح در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است و نقش حوزه فرهنگ در ایجاد و ترویج این باور انکارناپذیر بوده و در نگاهی عمیق تر، ضروری و اساسی است.

حجت الاسلام حقانی تصریح کرد: بی توجهی نسبت به کار آمدی دین در عرصه های مختلف اجتماعی، جوان را به سمت بی هویتی و پرداختن به ضد ارزش ها سوق می دهد، وقتی پویایی دین در عرصه حیات بشری کم رنگ شود، بی شک دختران و پسران، ابزار وجود و اثبات شخصیت خویش را در مظاهر غیر دینی مانند خود آرایی و مدگرایی جستجو می کنند.

وی عنوان داشت: عدم اهتمام به تقویت باورهای دینی و ارزش های اخلاقی سبب می شود نسل جوان نسبت به ارزش ها بیگانه گشته و نسبت به اعتقادات دینی خود احساس حقارت نماید و بن بست فکری در این باب، خودباختگی به فرهنگ غرب را در پی دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.