حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2982×
حضرت معصومه(س) سرچشمه عصمت و شفاعت است
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
شناسه : 16523
بازدید 79
7
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه: حجت الاسلام خلیفاوی،حضرت معصومه(س) را سرچشمه عصمت و شفاعت دانست.
ارسال توسط : نویسنده : محمد حلافی منبع : روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه
پ
پ

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی بندرلنگه،حجت الاسلام علی خلیفاوی سرپرست تبلیغات اسلامی بندرلنگه ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت باسعادت اخترتابناک حضرت معصومه(س) و دهه کرامت وهمچنین روز دختر،گفت: یکی از افتخاراتی که اسلام برای خانواده ها داشته است دختر داشتن است به همین جهت تمام سادات و نسل پیغمبر اسلام از ذریه حضرت فاطمه زهرا(س) است و حضرت معصومه(س) همچون جده اش حضرت فاطمه (س) در معیارهای ارزشی اسلام یکه تاز عرصه ها و در علم و کمالات و قداست گوی سبقت را از دیگران را ربوده است.

وی افزود: فضائل حضرت فاطمه معصومه (س) دخت گرامی امام موسی کاظم(ع) بسیار است به طوری که حضرت امام صادق(ع) فرمود: بانویی از فرزندان من در قم از دنیا مى‌‌رود که اسمش فاطمه دختر موسى است و به شفاعت او همه شیعیان من وارد بهشت مى‌‌شوند.

حجت الاسلام خلیفاوی به نقش و جایگاه ویژه دختران در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: یکی از خصلت های بارز حضرت معصومه(س) عفاف و حجاب ایشان بود و دختران با الگو گرفتن از حضرت معصومه (س)، رفتارمحبت آمیز، آموزه های دینی وانس با قرآن می توانند سبب نزدیک شدن پدر و مادر، اقوام و خویشاوندان در خانواده ها شوند و بر همه دختران ضروری است که با مطالعه سبک و سیره زندگی حضرت معصومه(س) موجبات موفقیت روزافزون خود در جامعه را فراهم کنند.

سرپرست تبلیغات اسلامی بندرلنگه، بیان کرد: حرم حضرت معصومه آشیانه اهل بیت عصمت و طهارت و مرکز آرامش است؛ چه اینکه خانه و خانواده الهی و آسمانی تنها مرکز آرامش است (الا بذکر الله تطمئن القلوب) وبه فرموده امام صادق علیه السلام:هر کس حرمی دارد و حرم ما قم است و امام کاظم علیه السلام در تعبیر دیگری فرمود: قُمْ عُشِّ آل محمَّد وَماوَی شیعَتِهِم؛ قم آشیانه آل محمد و پناهگاه شیعیان ماست.

وی اظهار داشت: حضرت معصومه (س) در خاندانی که سرچشمه علم، تقوا و فضائل اخلاقی بود پرورش یافت، عصمت و شفاعت از مهمترین ویژگیهای اخلاقی حضرت فاطمه معصومه(س) و کریمه اهل بیت بوده است.

حجت الاسلام خلیفاوی ادامه داد: لقب «معصومه» را امام رضا (ع) به خواهر خود عطا کرد و آن حضرت در روایتى فرمود: هر کس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسى است که مرا زیارت کرده است و این لقب، که از سوى امام معصوم به این بانوى بزرگوار داده شده، گویاى جایگاه والاى ایشان است.

گفتنی است، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها همچون تعدادی از علویان، درسال ۲۰۱ هجری به ایران روی آورد و وقتی که به شهر ساوه رسید، بیمار شد و از همراهان خواست تا وی را به شهر قم ببرند، زیرا شهر قم مرکز شیعیان بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.