حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
جذب معلمان قرآنی هرمزگان در آموزش و پرورش نیازمند مساعدت مسئولان است
۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۸:۴۰
شناسه : 634
بازدید 133
13
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی هرمزگان: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی هرمزگان گفت: معضل جذب معلمان قرآنی در آموزش و پرورش نیاز به مساعدت مدیران استانی و پیگیری نمایندگان مجلس دارد.
ارسال توسط : نویسنده : زینب شکوه
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، عماد ناصری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت هرمزگان، صبح امروز، ۲۶ تیرم ۹۹ در جلسه همفکری رفع موانع فعالیت‌های قرآنی این استان، اظهار کرد: چندین ماه است توفیق خدمتگزاری به جامعه قرآنی استان نصیب من و هیئت‌مدیره اتحادیه استانی مؤسسات قرآنی شده و به دنبال این هستیم که راه‌حل‌هایی برای رفع موانع، معضلات و مشکلات بر سر راه جامعه قرآنی پیدا کنیم.

وی افزود: خوشبختانه با عنایت مدیرکل اوقاف و رئیس مرکز قرآنی این نهاد، تفاهم‌نامه‌ای جهت برون‌سپاری کلیه فعالیت‌های قرآنی اوقاف هرمزگان به اتحادیه منعقد شد. انتظاری که از سایر مجموعه‌های متولی قرآنی داریم، این است که به صورت ناظر عمل کرده و کلیه فعالیت‌های قرآنی خود را در اختیار اتحادیه بگذارند. اتحادیه قرآنی به تمامی مؤسسات و تشکیلات قرآنی استان وصل است و می‌تواند در این زمینه بسیار مؤثر واقع شود.

مدیرعامل مؤسسات قرآنی هرمزگان ادامه داد: نتیجه این حرکت را در واگذاری مسابقات قرآن اوقاف به اتحادیه شاهد بودیم. امسال هزار و ۴۰۰ نفر از طریق پیگیری‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی در مسابقات سراسری قرآن ثبت‌نام کردند و از هفته آینده مرحله شهرستانی این مسابقات آغاز می‌شود. حرکت بزرگی آغاز شده و ان‌شاءالله به نتیجه خوبی برسد.

ناصری تصریح کرد: همچنین از مجموعه اوقاف انتظار داریم که در زمینه اختصاص موقوفات قرآنی به اتحادیه با ما همکاری کنند و اگر زمینی در شهرها و روستاهای استان وجود دارد که امکان دارد در اختیار مؤسسات و خانه‌های قرآنی قرار گیرند، با ما همکاری داشته باشند تا مؤسسات و خانه‌های قرآنی استان حداقل دغدغه مکان را نداشته باشند.

وی عنوان کرد: امید داریم مدیرکل تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد استان تشکیل «انجمن خیرین قرآنی» را در اختیار اتحادیه قرآنی قرار دهند. اتحادیه نیز متعهد می‌شود از طریق صنایع بزرگ و خیرین استان پیگیر کمک‌های قرآنی در سطح هرمزگان باشد. نهادهای قرآنی بودجه‌های کمی دارند و شاید بتوانیم تأمین هزینه‌های مالی خود را از طریق این انجمن رفع کنیم.

مدیرعامل مؤسسات قرآنی هرمزگان بیان کرد: متأسفانه بیمه فعالان قرآنی با پیگیری‌های بسیاری که انجام شده هنوز میسر نشده است. البته برخی افراد بیمه بوده‌اند اما لیست بیمه‌شدگان باید به‌روزرسانی شود و افراد جدیدی وارد این لیست شوند. حدود ۳۰۰ نفر از اساتید و معلمان قرآنی که سال‌هاست در حال خدمتگزاری هستند و سنشان بالا رفته در اولویت اختصاص بیمه هستند.

ناصری اضافه کرد: جذب معلمان قرآنی در آموزش و پرورش یکی از معضلات بزرگ معلمان قرآنی است. تا جایی که پیگیری کردیم، اکثر این افراد مدرک کارشناسی و شرایط اختصاصی جذب را دارند اما متأسفانه در بحث اسناد مالی مشکلاتی دارند که نیاز به مساعدت مدیران استانی و پیگیری نمایندگان مجلس دارد. اخیراً شاهد بودیم که مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اعلام کرده که شخصاً پیگیری جذب معلمان قرآنی خواهد بود و اگر این مسئله در هرمزگان نیز پیش رود، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر اعتباری به اتحادیه مؤسسات قرآنی برای تقسیم بین مؤسسات و خانه‌ها و فعالیت‌های قرآنی تخصیص داده شود، بخشی از مشکلات ما در حوزه فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و آموزشی مؤسسات حل می‌شود.

مدیرعامل مؤسسات قرآنی هرمزگان اظهار کرد: در زمینه تسهیلات اشتغال به مؤسسات قرآنی آسیب‌دیده از کرونا به همراه مدیرکل تبلیغات اسلامی خدمت استاندار رسیدیم، اما تاکنون ترتیب اثر داده نشده است. بسیاری از صاحبان مشاغل این تسهیلات را دریافت کرده‌اند اما مجموعه‌های قرآنی از آن محروم مانده‌اند.

ناصری ادامه داد: مؤسسات از ابتدای شیوع کرونا بسیار متضرر شده‌اند و کسب و کار و مکان موسسه‌شان به مشکلات بسیاری برخورده است. هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم بانوی قرآنی که می‌گفت: «من تاکنون مدیرعامل موسسه‌ای در رودان بودم اما مکانم را از من گرفته‌اند و موسسه از دستم رفته و به این دلیل که کار و تخصص دیگری نداشتم در خانه‌های مردم کار می‌کنم تا درآمدی داشته باشم». متأسفانه بسیاری از فعالین قرآنی متخصص مجبور به ورود به مشاغل کاذب شده‌اند و این از دست رفتن نیروهای قرآنی است که بسیار تأسف‌بار است.

وی در پایان یادآور شد: در خصوص معافیت‌های مالیاتی مؤسسات قرآنی، مؤسسات بیشتر درگیر فعالیت‌های قرآنی بوده و تخصصی در زمینه پر کردن اظهارنامه مالیاتی ندارند. همه می‌دانند که مؤسسات قرآنی معاف از مالیات هستند و این مسئله دغدغه‌ای برای آنان به وجود آورده است. بسیاری از مؤسسات که معاف از مالیات بوده‌اند به دلیل پر نکردن اظهارنامه جریمه‌های سنگینی متقبل شده‌اند. اگر فرآیندی ایجاد شود که نیازی به پر کردن اظهارنامه مالیاتی برای مؤسسات نباشد، بخش دیگری از مشکلات آنان نیز حل می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.