حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
تمام ظرفیت‌های محله را برای حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بسیج کردیم
۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۹:۰۶
شناسه : 624
بازدید 197
15
جوان ترین برگزیده مهرواره محله همدل: ایجاد شغل برای 400 نفر، تأمین 8 میلیارد تومان وام خوداشتغالی، کمک 350 میلیون تومانی به بیماران و راه اندازی خانه قرآن در خمینی شهر از فعالیت‌های فاطمه بیاتی به‌شمارمی‌روند.
ارسال توسط : نویسنده : زینب شکوه منبع : http://ido.ir/
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، باید یک پیش زمینه ذهنی از «جوی‌آباد» داشته باشی تا بفهمی کاری که انجام شده تا چه‌حد بزرگ و اثر گذار است. محله‌ای حاشیه نشین و مهاجرپذیر که سرریز جمعیت اصفهان و خمینی شهر در آن سکونت دارند. محله‌ای که از بسیاری از امکانات محروم است. اینکه کسی بتواند در چنین محله‌ای برای ۴۰۰ نفر شغل ایجادکند و با راه اندازی خانه قرآنی ۸۰ نفر از بچه‌های محل را پای کلاس‌های آموزش قرآن بنشاند، فقط از همت کسانی برمی‌آید که کار را برای رضای خدا انجام می‌دهند. کسانی که شعارشان این است:« استراحت بماند برای بعد از شهادت»، «فاطمه بیاتی» با ۳۲ سال سن یکی از جوانترین منتخب‌های مهرواره محله همدل است. درهمین راستا با وی گفتگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.

جزیره جوی آباد!

فاطمه بیاتی حرف‌هایش را با گلایه از مسئولان آغاز می‌کند و می‌گوید: «سال‌هاست محله جوی‌آباد مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته است و مسئولان شهرستانی و استانی این منطقه کاملاً رها کرده‌اند، اساس کارمان را با این تفکر بنا نهادیم که منطقه ما جزیره‌ای است که نه راه دریایی دارد و نه راه زمینی فقط خودمان هستیم و خودمان و هر کسی که هر کاری از دستش بر می‌آید باید برای محله انجام بدهد!! با این تفکر یک کارگروه به مدیریت محسن جعفری- فرمانده پایگاه بسیج محله‌مان- تشکیل دادیم. ایشان ظرفیت‌های محل را شناسایی کردند و ما از ظرفیت‌های موجود برای حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و…استفاده کردیم». بیاتی می‌گوید فعالیت‌هایشان را منسجم و گروهی انجام می‌دهند و بعد از شیوع ویروس کرونا، تولید ماسک را با به کار گیری ۴۰۰ نفر شروع کردند که اغلب این افراد از خانواده «زندانی‌ها، بد سرپرست‌ها، بی‌سرپرست و نیازمندان»، بودند. تولید ماسکشان به قدری خوب پیش می‌رود که به کارشان لیبل می‌دهند و در سطح کشور به صورت یک برند شناخته می‌شوند. کمی‌که می‌گذرد تولید ماسک به اشباع می‌رسد. فاطمه بیاتی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه می‌دهد: «چون کشور از جهت ماسک اشباع شده بود ما کارگاه‌مان را از تولید ماسک به کارگاه خیاطی تغییر دادیم. محله ما ظرفیت زیادی داشت کارگروه‌های ما حتی به آنهایی که سر رشته‌ای از خیاطی نداشتند آموزش دادند و کمک کردیم تا توانمند شوند. از بین کسانی که برای ما کار می‌کردند الحمدالله تعدادی توانمند شدند و برای خودشان کارگاه خیاطی زدنددرحال حاظر هر کدامشان با ۴ الی ۱۲ نیرو در ۲ شیفت صبح و عصر کار می‌کنند».فاطمه بیاتی بیان می‌کند: «کار به اینجا ختم نشد و غیر از کار خیاطی از ظرفیت‌هایی که در محل بود و افراد تخصص داشتند ولی سرمایه نداشتند استفاده کردیم. با پیگیری‌هایی که کردیم حدود ۸ میلیارد تومان وام خود اشتغالی از بنیاد برکت گرفتیم و وام‌ها در اختیارشان قرار دادیم و در محله مشغول به کار شدند. کارگاه‌های قالی بافی، صافکاری، تراش کاری سنگ‌های تزئینی، تولیدی کفش و زغال.. راه افتاد و هر کدام ۲ الی ۹ نفر را به کار گرفتند و اینجوری اشتغال زایی خوبی شد. البته ما به این اکتفا نکردیم و با سرکشی‌هایی که در محله انجام می‌دهیم حواسمان است که خدایی نکرده فردی که کارش را به تازگی شروع کرده است به ورشکستگی نخورد و حمایتش می‌کنیم. البته بنیاد برکت هم نظارت دارد ولی ما خودمان هم اینکار را انجام می‌دهیم و ما حمایتش می‌کنیم.»
راه اندازی خانه قرآن و خرید تبلت برای دانش آموزان

بچه‌ها آینده سازان کشور هستند. بیاتی از کارهایی که برای بچه‌های محل انجام داده‌اند اینچنین می‌گوید: «در یک فراخوان ۲-۳ روزه از بچه‌ها خواستیم هرکس داستانی در ذهنش دارد بنویسد. بچه‌ها شروع به نوشتن کردند که نتیجه خیلی خوبی هم داد و داستان ۱۴۰ تا از این بچه‌ها به اسم امید چاپ شد و الحمد الله امید جدیدی به بچه‌های محله‌مان داد. در ادامه به فکر افتادیم درمحل مکانی که بچه‌ها به طور مستمر در آن قرآن یاد بگیرند، وجود ندارد پس به کمک خیرین و معتمدین محل خانه قرآن را راه اندازی کردیم و در اختیار بچه‌ها قرار دادیم. در حال حاضر ۸۰ نفر از بچه‌های این محل در این خانه قرآن آموزش می‌بینند. به جز اینها در بحث آموزش مجازی تعدادی از بچه‌ها گوشی هوشمند نداشتند و نمی‌توانستند درس بخوانند و ترک تحصیل کرده بودند ما با کمک خیرین حدود ۴۰ تبلت و گوشی هوشمند خریداری کردیم. از معلم‌های محل هم استفاده کردیم تا عقب ماندگی درس بچه‌ها جبران شود. بحث تهیه جهیزیه، بسته‌های معیشتی وکمک هزینه درمان هم بود که هرکاری از دستمان برآمد به کمک خیرین انجام دادیم.»

تا جان دارم به مردم خدمت می‌کنم

چه اتفاقی می‌افتد که دختری جوان به سن و سال فاطمه در قبال هم‌محله‌ای‌های خودش اینقدر احساس مسئولیت می‌کند؟ فاطمه با لبخندی شیرین ادامه می‌دهد: «این سفارش ائمه و پیامبر ماست که به دیگران خدمت کنیم و به شخصه اعتقاد دارم تا جایی که بدنمان یاری می‌کند و رمق و جان داریم باید به مردم خدمت کنیم. هرچند یک جاهایی و یک کارهایی برای سن و سال ما سخت است ولی ما تمام انرژی‌مان را صرف می‌کنیم تا ان شاالله رضایت خدا و آقا امام زمان (عج) را به دست بیاوریم. در این راه همسر صبورم آقا محسن جعفری مشوق اصلی‌ام بوده است. دوندگی‌هایی که ایشان دارند به من انگیزه زیادی می‌دهد و پیش خودم می‌گویم بی‌انصافی و ناجوانمردی که تلاش‌های این‌ها را ببینی و خودت ۲ چندان تلاش نکنی. شعارمان این است که استراحتمان بماند برای بعد از شهادت!» در پایان فاطمه بیاتی در پاسخ این سؤال که اگر جایزه ۲۰۰ میلیون تومانی را شما ببرید چه کار می‌کنید می‌گوید: «به خانه قرآنی بیشتر رسیدگی می‌کنیم و یا چیزهایی که در کارگاه خیاطی کم داریم را تهیه می‌کنیم، درکل این پول را برای محل و مردم محل خرج می‌کنیم.»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.