حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
بهترین الگو در زندگی هر انسانی حضرت زهرا است
۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
شناسه : 6774
بازدید 311
7
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب گفت رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب گفت: بهترین الگو در زندگی هر انسانی حضرت زهرا است
ارسال توسط : نویسنده : محسن بنی خزاعی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی میناب: حجت الاسلام اسحق فاضلی پور رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب با بیان این مطلب که الگو و اسوه یک فرد مؤمن از قبل مشخص شده است، عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) در حدیثی فرمودند «دختر من خیر کثیر است» و لذا بهتر است در زندگی خود از الگوهای رفتاری حضرت فاطمه الزهرا(س) بهره بگیریم تا زندگی پرخیر و برکتی را داشته باشیم.

وی فاطمه زهرا(س) را معلم نمونه برای اهل خانه دانست و عنوان کرد: حضرت در مسائل سیاسی و اجتماعی نیز بی‌تفاوت و خنثی نبود. فاطمه زهرا(س) زمانی که با انتخاب بد زمانه خویش درباره امامت علی بن ابی‌طالب(ع) مواجه شد، مقاومت جانانه و رسواگرانه داشت و با قیامی ماندگار و تاریخی، اما غریبانه مدیریت شرایط را عهده‌دار شد تا مردم به آن انتخاب خوب برسند.

 

فاضلی پور بیان داشت: سیره و سبک زندگی آن حضرت می‌تواند برای هر انسان باصفایی نمونه باشد. فاطمه زهرا(س) چه در حوزه فضائل اخلاق فردی همچون ایثار، متانت، حیا، صدق و وفاداری نمونه است و چه در حوزه خانه و خانواده در جایگاه دختر، همسر و مادر می‌تواند به عنوان الگو مطرح باشد.

وی توقعات اندک را از ویژگی‌های حضرت زهرا(س) برشمرد و گفت: امروزه توقعات بی‌جا، خواسته‌های بی‌مورد، تجملات، چشم و هم‌چشمی از جمله مواردی است که زندگی اکثر جوانان را بر هم می‌زند. باید گفت این موارد نه تنها به برکات زندگی نمی‌افزاید، بلکه از برکات موجود هم می‌کاهد.

 

فاضلی پور بیان کرد: بعضی مواقع ما انسان‌ها در اوج فقر و بی‌نیازی خوشبخت هستیم چراکه بر خداوند توکل می‌کنیم، اما در اوج ثروت هرگز خوشبخت نبوده احساس ناراحتی می‌کنیم، زیرا در این حال فقط به فکر ثروت هستیم و خدا را فراموش کرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه فاطمه زهرا(س) فرزندان خویش را خداپرست مردم‌دوست پرورش داده بود، خاطرنشان کرد: شیوه تعلیم و تربیت حضرت برای فرزندان غیر مستقیم بود؛ به گونه‌ای که در مقابل چشمان امام حسن مجتبی(ع) شب تا صبح به نجوا با خدا می‌پرداخت و همسایگان را دعا می‌کرد و زمانی که به سوال فرزندش مبنی بر اینکه چرا برای دیگران دعا می‌کنی و برای خود دعا نمی‌کنی؟ رسید، جمله طلایی «الجارُ ثُمَّ الدّارُ: اول همسایه، سپس اهل خانه» را بیان فرمود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.