حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2981×
استقبال گسترده از پویش «هیئات خانوادگی حرف‌آورد»
۲۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
شناسه : 2319
بازدید 153
20
مسئول ستاد نهضت بانوان اداره کل امور بانوان: مسئول نهضت بانوان اداره کل بانوان، مهم‌ترین برنامه محرمی این ستاد را پویش «شکل‌دهی هیئات خانوادگی» در قالب حرف آورد اعلام و از استقبال خوب مخاطبان از این پویش خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، راحله بیدویی نژاد «مسئول ستاد نهضت بانوان اداره کل امور بانوان» در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این سازمان در مورد «شکل‌دهی هیئات خانوادگی حرف آورد» بابیان اینکه اداره کل امور بانوان در ایام محرم و صفر امسال برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرارداد که با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو شد اظهار داشت: در حرف آورد هر هفته ۱ الی ۲ پویش برگزار می‌شود و محتواهای تولیدشده آن نیز در صفحه اینستاگرام حرف آورد قابل‌دسترسی است این در حالی است که بعد از پویش تواصی، عفاف و حجاب؛ در حال حاضر نیز «پویش محرم» را در دستور کار خود دارد.

وی افزود: مهم‌ترین برنامه اداره کل امور بانوان شکل‌دهی «پویش هیئات خانوادگی در قالب حرف آورد» است که با توجه به تعطیل شدن هیئات زنانه و خانوادگی و به دلیل محدودیت‌های کرونایی، قرار شد هیئات خانوادگی با شعار «هر خانواده یک حسینیه» برگزار شود که در آن اعضای یک خانواده می‌توانند به‌صورت دورهمی یک مراسم و یک هیئت داشته باشند.

به گفته بیدویی نژاد، خانواده‌ها می‌توانند از طریق ارسال آثار به‌صورت ویدئو، ویس، عکس نوشته و کلیپ در این پویش شرکت کنند.

مسئول ستاد نهضت بانوان اداره کل امور بانوان ادامه داد: خوشبختانه بعد از ارسال پوستر و تیزر هیئت خانوادگی برای ستاد نهضت شهرستان‌ها، شاهد استقبال خوبی از این پویش بودیم به‌طوری‌که ۹۶۸۰ هیئت خانوادگی شکل گرفت و استان فارس با ۲۰۰۰ هیئت خانوادگی، قم و خراسان جنوبی با ۱۰۰۰ هیئت و لرستان با ۸۰۰ هیئت خانگی در رتبه اول تا سوم قرار دارند.

بیدویی نژاد با اشاره به برنامه‌های دیگر اداره کل امور بانوان در محرم ۱۴۰۰ از پویش احیا و جهت‌دهی روضه‌های خانگی و بانوان تحت عنوان «زیر آسمان روضه» خبر داد و تصریح کرد: ازآنجاکه شرایط کرونایی برگزاری روضه‌های خانگی برای بانوان را سخت کرده است لذا رایزنی‌هایی با مدارس، پادگان‌ها و پارک‌های بانوان انجام شد تا برای برگزاری روضه‌های خانگی بانوان فضا را در اختیار بانوان قرار دهند و خوشبختانه در این مدت در استان‌های کشور ۱۲۸۱۸ روضه خانگی برگزارشده است که استان مازندران با ۱۱۰۰، بوشهر، زنجان و کرمان با ۱۰۰۰ و همدان و لرستان با برگزاری ۸۰۰ روضه خانگی در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.

مسئول ستاد نهضت بانوان اداره کل امور بانوان از پشتیبانی محتوایی از «خیمه‌های کودک هیئات» به‌عنوان برنامه بعدی نام برد و اضافه کرد: با همکاری تیم تولید، در حوزه خیمه‌های کودک، مبادرت به تولید محتوا کردیم و سپس فراخوان ثبت‌نام هیئات از طریق پرس لاین و بیرق را در اختیار استان‌ها قراردادیم و حدود ۱۱۰۰ نفر در این فراخوان ثبت‌نام کردند.

به گفته وی، کارگاه آموزشی برای تربیت مربی خیمه کودک نیز به مدت سه روز از ۱۹ تا ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ برگزار شد و محتوای کارگاه در سامانه پیشرفت یاران در آپارات بارگذاری و لینک‌ها برای دسترسی نیز در اختیار استان‌ها قرار داده شد.

بیدویی نژاد بابیان اینکه برپایی ۱۸۴۰ خیمه کودک نتیجه این پویش بود گفت: استان زنجان با ۵۰۰ خیمه کودک، لرستان و مازندران با ۱۵۰ و آذربایجان شرقی، ایلام و خراسان جنوبی نیز با ۱۰۰ خیمه در رتبه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

«توجیه و اعزام مبلغ کنشگر مردمی جمعیت» برنامه دیگر اداره کل بانوان در ایام محرم بود که به گفته بیدویی نژاد تاکنون ۲ دوره در تهران و قم در این زمینه برگزارشده است که دوره اول به‌صورت کارگاهی در تهران و در سرچشمه و با ۱۲۰ نفر مبلغه شاخص و فعال استان تهران و البرز و دوره دوم نیز در استان قم و با موضوع چهار استان قم، همدان، مرکزی، اصفهان برگزار شد و ۱۳۵ نفر نیز در این کارگاه شرکت کردند.

وی یادآور شد: با همکاری کارگروه آموزش از روز ۱۸ تا ۲۰ مرداد امسال، کارگاه کنشکری جمعیت با حضور اساتید حوزه جمعیت حجت‌الاسلام دکتر علی ابوتربی، حجت‌الاسلام مسلم وافی و خانم دکتر اردبیلی برگزار و لینک آن نیز برای تمامی استان‌ها در کارگاه ارسال شد.

مسئول ستاد نهضت بانوان اداره کل امور بانوان، «تولید محتوای کتاب کنشگری جمعیت مردمی» را برنامه دیگر نهضت بانوان عنوان کرد و اذعان داشت: برای تولید و جمع‌آوری محتوای کتاب کنشگری جمعیت، از همکاری چند گروه به همراه فراخوان جمع‌آوری ایده؛ از سرتاسر استان کشور استفاده شد و ۲ جلسه حضوری باخانم دکتر اردبیلی و گروه مهاد و فعالان حوزه جمعیت برگزار شد و از سوی دیگر؛ فراخوان ارسال ویدئو برای ایده‌های کنشگری مردمی از طریق حرف آورد نیز برای استان‌ها ارسال و حدود ۱۰۰ اثر در این زمینه و همچنین ایده‌هایی از طریق فعالان حوزه کنشگری جمعیت دریافت کردیم که بعد از تألیف کتاب کنشگری جمعیت؛ آن را دراختیارمبلغان کنشگری جمعیت قراردادیم و درنهایت نیز کتاب را در سایت سازمان بارگذاری و لینک آن را برای استان‌ها ارسال کردیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.